Baloğlu, MÜSİAD'a yeniden başkan

Baloğlu, MÜSİAD

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube 3`üncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan seçimde eski başkan Namık Haşim Baloğlu, yeniden başkan seçildi. MÜSİAD Kırıkkale Şube binasında gerçekleştirilen programa MÜSİAD Üyeler

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Kongrede bir konuşma yapan MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Namık Haşim Baloğlu, Kırıkkale`nin gelişimi ve kalkınması için tüm üyeleri ile el ele vererek ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Baloğlu, “4 yıl önce birlikte kurduğumuz MÜSİAD Kırıkkale Şubesinin 3. Olağan Genel Kuruluna hepiniz hoş geldiniz. MÜSİAD Kırıkkale Şubesi olarak 4 yıl önce çıktığımız bu yolda hep birlikte ülkemizin ve güzel şehrimizin dünyada ve Türkiye’de hak ettiği yere gelebilmesi, medeniyet ve kültürel değerlerimizin yeniden canlanması, dünyada, Türkiye’de ve şehrimizde ticaret ve işbirliği ağlarının artması için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

ÜYEMİZ ARTIYOR

Baloğlu,” Bu ticaret ve işbirliği ağı sebebiyle 2 yılda bir, bir araya geldiğimiz genel kurullar bizim istişare toplantılarımızdır. Kazanmış olduğumuz deneyimler ve oluşan şartlar yeni çalışma dönemimizde bizlerin hedeflerini belirleyecektir. Her geçen gün üye sayımızın artmasıyla birlikte, MÜSİAD Kırıkkale Şubemiz güçlenerek yoluna devam etmektedir. İnancımızdan ve davamızdan sapmadan, ticari hayatımızda işbirliği anlamında rehber olmaya gayret edecek olan teşkilatımızın 3. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olması diliyorum” dedi. 

TÜM ÇALIŞMALAR KIRIKKALE İÇİN

MÜSİAD’ın tüm çalışmaların Kırıkkale için olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni yönetimin şehir için hayırlı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti.  Başkan Mehmet Saygılı "Kırıkkale’de oluşacak yatırım programlarında, Kırıkkaleli iş adamlarımızı da görmeyi canı gönülden istiyorum. İnşallah hep birlikte şehrimizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Özellikle Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yatırımların bizim kendi öz firmalarımızla yapılması hepimizi çok mutlu edecektir" diye konuştu. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan kongre sonrasında MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Mehmet Saygılı MÜSİAD üyeleriyle bir süre sohbet etti. Kırıkkaleli iş adamlarına yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı